Blackjack

Black jack is een zeer bekend spelletje dat vaak in het casino wordt gespeeld. Het doel is om de bank te verslaan. 21 punten is het maximaal haalbare, dus hoe dichter met bij de 21 komt, hoe hoger de kans op winst. Het fijne van blackjack is dat je niet afhankelijk bent van de rest van de spelers. Je speelt namelijk solo tegen de dealer, net zoals elke andere speler aan de tafel. Het maakt dus niet uit als je een slechte of goede speler naast je hebt zitten, waar dat bij poker bijvoorbeeld wel van belang is.

Hoe wordt blackjack gespeeld?

Blackjack wordt veelal gespeeld met één tot zes kaartspellen. De dealer deelt 2 kaarten aan elke speler, en één kaart open aan zichzelf. Het is best mogelijk dat je nu al 21 hebt. Je 'hand' bestaat dan uit een Aas en een ander plaatje of een tien. Dit is het hoogst haalbare wat je kunt halen, dus als de dealer géén 21 heeft dan heb je sowieso al gewonnen. Mocht je geen blackjack hebben, dan krijg je de mogelijkheid om te passen, een kaart te nemen, te verdubbelen of te splitsen. Verdubbelen betekent dat je je inzet verdubbelt en vervolgens nog één kaart van de dealer krijgt. Splitsen betekent dat je twee kaarten met dezelfde waarde als aparte hand beschouwt. Je plaatst de bet die je bij je initiële hand had geplaatst ook bij je nieuwe hand en speelt verder met twee handen.

Speel de onderstaande blackjack games

Hou jij van een gokspel waar je zelf invloed op hebt? Kaart je graag en klinkt blackjack je als muziek in de oren? Dan zijn de onderstaande blackjack games helemaal geschikt voor jou. Er zijn verschillende varianten te vinden, van classic blackjack tot blackjack double exposure. Je kunt er voor kiezen om voor nepgeld te spelen, maar het is natuurlijk extra spannend om voor echt geld te spelen. Wellicht kun je er ook nog een fijne winst aan over houden!