Gokkasten

Gokkasten worden in volksmond ook wel slots, slotmachines, fruitmachines, gokautomaten en speelautomaten genoemd. In principe is dit een mechanisch spelletje waarbij je muntgeld of tokens gebruikt om te gokken. Behalve in casino's staan deze gokkasten ook in cafés, arcadehallen, fritures en andere soortgelijke etablissementen. Uiteraard zijn deze gokkast spellen ook online te spelen. Je hoeft je op het internet dus geen moment te vervelen, want op kansenzone.nl vind je diverse interessante en leuke gokkasten waarop je naar hartenlust kunt spelen.

Inzetten op diverse lijnen

Er zijn talloze online gokkasten te vinden en vooral online is het aanbod gigantisch groot. Zo zijn er de standaard kasten met drie rollen, waarbij je alleen prijs hebt zodra er iets goeds staat in de middelste rij. Er zijn ook uitgebreidere varianten die ook uitbetalen bij diagonale rijen. Verder zijn er gokkasten met veel meer rijen, tot wel 5, 6 of 7 stuks. Daarmee kunnen ook veel meer rijen worden gecreëerd. Het resultaat is dat je bijvoorbeeld kunt inzetten op maar liefst 25 of 30 rijen. De kans op uitbetaling is natuurlijk groter, maar het kost je ook meer per keer dat je speelt. Daarom zijn wij nogal fan van de simpelere reguliere kasten.

Grappige gokkasten thema's

De meeste gokkasten zijn gemaakt in een bepaald thema. Zo bestaat de Iron Man gokkast en de Gladiator gokkast. De afbeeldingen en de sfeer van de gokautomaten zijn volledig aangepast op het thema. Dit geeft het spelen een extra dimensie. Mede dankzij de leuke thema's, de hoge uitbetalingspercentages en de sublieme graphics zijn online gokkasten ontzettend populair. Wil jij ook je geluk beproeven op fantastisch vormgegeven fruitmachines? Bekijk dan de onderstaande games!